Om Well Fastigheter

 

Det var dags

 

WELL Fastigheter, grundades då bostäderna i Stockholm oftast görs både opersonliga och dyra. Visionen att uppföra bostäder med högkvalitativa material och detaljer till ett lägre pris föddes här. Att dessutom kunna lämna efter sig något hållbart och beständigt, något som kommer att leva vidare i generationer är en drivande kraft som fortfarande finns hos Well Fastigheter. 

Visionen får en form

Under 2009 kontaktades den kände arkitekten Thomas Sandell och idén till vad som kom att bli Sandellhusen växte fram. Resultatet blev lägenheter i en kvalitet som få andra nyproduktioner kan slå, med högt i tak, stora fönster och naturnära material. Lägenheter som kan stå emot tidens prövningar.

Well fastigheter föds

Thomas Sandell och WELL fortsatte att diskutera och rita. Efter en tids arbete var grunden för Well Fastigheter lagd, även om de själva inte visste om det då. 

Well Fastigheter idag

Idag har Well Fastigheter vuxit till en fastighetskoncern med ett bredd utbud av fastigheter och innovativa finansieringsmodeller för våra kunder. Vi har allt från små bostadsföreningar i natursköna Stockholmsförorter, Stockholms högsta två torn med upp till 2000 bostäder, till självförsörjande fjällvillor i hjärtat av Härjedalen.

2018 lanserade vi vår egna bostadsform som vi kallar BRF 2.0. Genom att lägga största delen av lånet i bostadsrättsföreningen och binda upp räntan i 20 år kan vi erbjuda exklusiva lägenheter i Stockholm från 249 000 kr. Lyx till folket, som vi säger.

Läs mer om BRF 2.0 och alla våra projekt på vår hemsida.

 

 

(http://www.wellfastigheter.se/wp-content/themes/cbi/library/images/cbi_fastigheter-single_nopic.jpg)">