Vår historia

Det var dags

Carlsson & Berger Invest, Numera WELL Fastigheter, grundades av Christofer Carlsson som tröttnat på hur bostäder i Stockholm produceras idag. De blir ofta både opersonliga och dyra. Christofer bestämde sig för att hitta ett sätt att uppföra bostäder med högkvalitativa material och detaljer till ett lägre pris. Att dessutom kunna lämna efter sig något beständigt som kommer att leva vidare i generationer är en drivande kraft i bolaget. 

Idén föddes när Hammarby Sjöstad uppfördes – det var dags att göra något nytt, med känsla.

Visionen får en form

Under 2009 kontaktade Christofer Carlsson den kände arkitekten Thomas Sandell, och idén till vad som kom att bli Sandellhusen växte fram. Ett flerfamiljsboende i par- och radhusform, med högt i tak, stora fönster och marmorbadrum. De exklusiva materialvalen är genomgående i hela projektet. Resultatet blev lägenheter i en kvalitet som få andra nyproduktioner kommer i närheten av.

Well fastigheter föds

Thomas Sandell och Christofer Carlsson diskuterade och ritade. Efter en tids arbete stod det klart, grunden för Well fastigheter var lagd, även om de själva inte visste om det då. Sandellhusen uppfördes och bröderna Christofer och Erik Carlsson, tillsammans med barndomsvännen Oskar Berger grundade Carlsson & Berger Invest. Idag är Well fastigheter en koncern med fokus på fastigheter, interiör och e-handel med fönster.