Tack för din intresseanmälan!

Vi kommer ta kontakt med dig inom kort.

Pågående projekt

URBAN PARK

300 meter från nya T-banan i Veddesta utvecklar vi Urban Park med 600-800 smarta bostäder. Med ett vackert parkläge och terraserade smarta wellness bostäder i en ung förening för morgondagens stockholmare.

Intresseanmälan
<

IDET FJÄLLBY

Världens första självförsörjande fjällby!

I Björnrike bygger vi 100 bostäder i kvarteret Idet Fjällby.  Idén är att uppföra framtidens rekreationsboende med inspiration från Norska Hyttor i Härjedalsanda med top modern teknik. Med kraft från vinden och en batteripark från Tesla är vår ambition att när byn står färdigställd ha möjlighet att låta området helt försörjas av sin egen kraftpark. Det i kombination med smakfull design som ska spegla framtidens rekreationboende. Med högsta klass på material och hantverk skapar vi ett unikt fjällboende för framtiden.

40-140 kvm

För mer information, se projektets hemsida.

Intresseanmälan Besök idetfjallby.se
<

THE BLOCK

Väsjön uppför vi första kvarteret i den nya Sjöstaden VÄSJÖN. Ett fantastiskt område, med sjö och skidbacke. Dessutom planerar kommunen uppföra en Gondolbana utanför våra fastigheter som ska gå var 18e sekund till Häggvik Station.

1-5 rok, tot 115 bostäder

Intresseanmälan
<

HAGATORNET

150 meter från nya T-banan i Hagalund Solna arbetar vi med planen på att utveckla ett WELLnessTorn i samma kvarter. En station från Torsplans nya gula linje som ska ge Solna en ny skyline.

40 000 BTA – 750-1 000 bostäder

1-8 RoK

Intresseanmälan
<

FRÖSUNDAVIKS PÄRLA

21 yteffektiva parhus och minivillor i stram modern design i det nya sjöområdet Försundavik i Bålsta. 1200 kvm BOA.

Inflytt: Q1-2018

Intresseanmälan
<

Avslutade projekt

PLUSHUSEN

2015 uppfördes Sveriges första Plushus i brf form i Täby. 14 Bostäder ritade av Thomas Sandell, med högt till tak, exklusiva material som Kalksten och enstavsparkett.

Fastigheten har en egen solcellsanläggning som gör att fastigheten ska generera mer än den förbrukar i uppvärmning. Föreningen har en egen BMW i3 Elbil som poolbil för dess boende som laddas med egenproducerad El. Bostäderna har många unika attribut som följer våran målsättning med att bygga WELLnesbostäder. Där ljus, rymd och material spelar en stor roll i fokus på människans välbefinnande i Bostaden.

Inflyttning: 2015

BOA: 1900 kvm

LÄS MER
<

TULLINGE TRÄDGÅRDSTAD

Stilrena radhus med cederträpaneler i familjeidyllen Tullinge Trädgårdsstad. Närhet till skog och Stockholms innerstad. Exklusiva bostäder med stora fönster, träparkett, marmor och jacuzzi är standard. Rymliga altaner och eget poolområde ramas in av stämningsfull belysning på kvällarna. Som på hotell, fast hemma.

Inflyttning: 2013/2014

BOA: 2240 kvm

<

RINDÖSTRAND

En modern skärgårdsdröm att njuta av året runt. På området finns pool och radhusen har utsikt mot vackra Ramsösundet. Bo i skärgården i ett hem byggt av utvalda material med kvalitet i fokus. Ta färjan till Vaxholm eller ta ett dopp i poolen efter bastun på en tisdagkväll. Njut av solen och doften av nygrillat på din rymliga altan. Varför inte ta båten till jobbet i morgon?

Inflyttning: 2012

BOA: 1140 kvm

<

SANDELLHUSEN

Energieffektiva hus med högt i tak ritade av den hyllade arkitekten Thomas Sandell. Planläggningen av Sandellhusen i Skälby, 15 minuter norr om Stockholm, började år 2009 och arkitektens och WELLs vision av kvalitetshus med stilren design till ett bra pris tog form. Stora glaspartier, marmorgolv i badrum och beständiga material som åldras med skönhet. Husen är byggda i lösvirke, utan genvägar. Ett hem att trivas i för generationer.

Inflytting: 2011

BOA: 560 kvm

<