Tack för din intresseanmälan!

Vi kommer ta kontakt med dig inom kort.

Pågående projekt

URBAN PARK

 

Järfälla kommun utvecklar en helt ny stadsdel med bostäder, sjukhus, hotell, idrott, hälsa och kultur. Satsningarna på goda kommunikationer är stora, med busstorg, pendeltåg och regionaltågsstation. I Barkarbystaden byggs nu också två nya tunnelbanestationer tillsammans med de cirka 14 000 nya bostäderna: Barkarbystaden och Barkarby station. Järfälla kommuns egna vision är att det år 2032 bor cirka 30 000 invånare i stadsdelen där flerfamiljer, studenter och företag möts och utvecklas.

Well Fastigheter planerar att bygga cirka 1 000 lägenheter med en minimalistisk och modern arkitektur. Varje lägenhet designas med bolagets koncept Wellness Living, där ljus, rymd och hållbarhet går som en röd tråd genom projektet.

 

Urban Park säljs med WELLs nya finansieringsform BRF 2.0. 

Se projektets hemsida för mer information.

BESÖK URBAN PARK
<

IDET FJÄLLBY

 

I Idet Fjällby, i snösäkra Björnrike, bygger vi nu 130 tilltalande, moderna och energieffektiva bostäder i fyra olika storlekar. Inom bekvämt räckhåll finns Klövsjö, Storhogna och Vemdalsskalet. Här är det nära både det orörda fjället och den service du behöver för bekväma och avkopplande dagar.

Bostäderna i Idet Fjällby utrustas med väl utvalda material för att stilfullt motstå såväl flitig användning som uthyrning. Tidlös kalksten från Jämtland, breda furutiljor och exklusiva vitvaror från Miele säkerställer att skidåkningen inte är det enda skälet till att besöka Idet Fjällby.

Se projektets hemsida för mer information.

<

WELL TOWERS

 

I Hagalund i Solna planerar vi att bygga två WELLness-torn med fokus på människans välbefinnande. WELL Fastigheters målsättning är att bygga Stockholm på höjden och ge Solna en helt ny skyline. Den spårbundna kollektivtrafiken ut till Solna väntas även förbättras avsevärt genom att tunnelbanan byggs ut från Odenplan till Arenastaden. Utmed sträckan planeras tre stationer, varav Hagalund är en. De utökade kommunikationsmöjligheterna väntas ha stark positiv inverkan på områdets attraktivitet.

Intresseanmälan
<

SOLENS STJÄRNA

 

Nu saluförs Brf Solens Stjärna, exklusiva parhus och minivillor belägna i hjärtat av Skälby – ett idylliskt villaområde i Järfälla. Ett unikt och modernt projekt med omedelbar närhet till rekreation, grönområden och en välrenommerad förskola runt knuten.

Parhusen rymmer tillsammans fyra smakfulla lägenheter om 6 rum och kök på 135 kvm. I föreningen finns dessutom två lyxiga och kvadratsmarta minivillor om 25 kvm med ett 7 kvadratmeters loft. Genomgående ljusa parkettgolv, toppmoderna kök samt snygga materialval. Till varje bostad finns ett förråd.

Tomten är belägen i soligt läge och varje lägenhet har tillgång till en egen uteplats.

I föreningen finns 10 p-platser.

Nu till salu
<

Avslutade projekt

HAGVIKEN

 

2019 färdigställdes projektet Hagviken. Den unika fastigheten består av två lägenheter och en mini-villa. Hagviken är ett lugnt och populärt område strax utanför Stockholm som uppskattas för dess sjönära läge mot Mälarens vatten. I området finns en förskola och goda bussförbindelser till Bålsta C och Pendeltåget.

Lägenheterna har en takhöjd på tre meter och stora fönsterpartier, vilket släpper in mycket ljus och skapar en känsla av rymd. Det exklusiva köket från Vedum, ett genomgående ljust ekparkettgolv och fönsterbänkar i Carraramarmor ger ett lyxigt intryck. Tomten är belägen i ett soligt läge, där varje lägenhet kommer att ha tillgång till en egen gräsplätt och ett förråd. De två större lägenheterna kommer dessutom att dela på en stor takterrass.

<

FRÖSUNDAVIKS PÄRLA

 

2018 färdigställdes 21 yteffektiva parhus och minivillor, i stram modern design i det nya sjöområdet Frösundavik i Bålsta. Husen är smakfullt inredda med bl.a. kök från Vedum, vitvaror från Siemens och blandare i koppar. De håller genomgående en hög standard med 3-stavs parkett i ljus ek och vitmålade väggar. I vardagsrummet finns ett stort fönsterparti med dörr som leder ut till baksidan med den trädäckade altanen. I närområdet finns nybyggd förskola, skola, badplats vid Mälaren och fina promenadområden. I Bålsta centrum finns både tåg och pendeltåg samt butiker, restauranger och service.

 

<

PLUSHUSEN

 

2015 uppfördes Sveriges första Plushus i brf form i Täby. 14 Bostäder ritade av Thomas Sandell, med högt till tak, i exklusiva material som kalksten och enstavsparkett.

Energieffektiva hus med högt i tak, ritade av den hyllade arkitekten Thomas Sandell. Planläggningen av Sandellhusen i Skälby, 15 minuter norr om Stockholm, började år 2009 och arkitektens och WELLs vision av kvalitetshus med stilren design till ett bra pris tog form. Stora glaspartier, marmorgolv i badrum och beständiga material som åldras med skönhet. Husen är byggda i lösvirke, utan genvägar. Sandellhusen är hem att trivas i, generationer framöver.

 

LÄS MER
<

TULLINGE TRÄDGÅRDSTAD

 

Familjeidyllen Tullinge Trädgårdsstad bjuder stilrena radhus med cederträpaneler. Här är nära både till skog och Stockholms innerstad. Exklusiva bostäder med stora fönster, träparkett, marmor och jacuzzi är standard. Rymliga altaner och eget poolområde ramas in av stämningsfull belysning på kvällarna. Som på hotell, fast hemma. Projektet stod färdigt 2013/2014.

 

 

<

RINDÖSTRAND

En modern skärgårdsdröm att njuta av året runt. På området finns pool och radhusen har utsikt mot vackra Ramsösundet. Här kan du bo i skärgården, i ett hem byggt av utvalda material med kvalitet i fokus, gå ombord på färjan till Vaxholm eller ta ett dopp i poolen efter bastun på en tisdagskväll. Njut av solen och doften av nygrillat på din rymliga altan. Varför inte ta båten till jobbet i morgon?

Inflyttning: 2012

BOA: 1140 kvm

<

SANDELLHUSEN

Energieffektiva hus med högt i tak ritade av den hyllade arkitekten Thomas Sandell. Planläggningen av Sandellhusen i Skälby, 15 minuter norr om Stockholm, började år 2009 och arkitektens och WELLs vision av kvalitetshus med stilren design till ett bra pris tog form. Stora glaspartier, marmorgolv i badrum och beständiga material som åldras med skönhet. Husen är byggda i lösvirke, utan genvägar. Ett hem att trivas i för generationer.

Inflyttning: 2011

Total boendearea: 560 kvm

<