Tack för din intresseanmälan!

Vi kommer ta kontakt med dig inom kort.

Pågående projekt

THE BLOCK - BRF 2.0

Vid Väsjön i Sollentuna uppför vi första kvarteret i den nya Sjöstaden Väsjön. Läget är unikt och smått oväntat så nära Stockholm, med sjö och skidbacke, närhet till vidsträckta naturområden men också med goda kollektivtrafikförbindelser. Dessutom planerar kommunen uppföra en gondolbana utanför våra fastigheter, med avgångar var 18:de sekund till Häggvik pendeltågsstation.

1-5 rum och kök, totalt 117 bostäder

Föreningen uppförs i vår nya föreningsform BRF 2.0.

Se projektsida för mer information.

BESÖK THE BLOCK
<

URBAN PARK - BRF 2.0

15 min från City och 300 meter från den kommande T-banestationen i Veddesta – Barkarbystaden utvecklar vi Urban Park, ca 1000 lyxiga och yteffektiva bostäder. Här bygger vi smarta wellness-bostäder i ett vackert parkläge, i en ung förening för morgondagens stockholmare.

Prisexempel:

1,5 rok 26,5 kvm med sovalkov från 245 000kr. Avgift 5495 kr.

2 rok 37 kvm från 495 000 kr. Avgift 9975 kr.

3 rok 44 kvm från 595 000 kr. Avgift 11 995 kr.

3 rok SHARING 50,5 kvm från 695 000 kr. Avgift 13 995 kr.

Vi tar emot bokningar av 70% av tilltänkt volym. När 70% är bokat ritar vi klart fastigheten med de bostadstyper våra kunder har valt att dom vill ha! Det möjliggör en effektivare projektering och byggprocess som borgar för en bättre mer kostnadseffektiv produktion och lägre pris på en lyxig bostad.

 

Se projektets hemsida för mer information.

 

BESÖK URBAN PARK
<

IDET FJÄLLBY

Världens första självförsörjande fjällby!

I Björnrike i vackra Härjedalen bygger vi 100 bostäder i kvarteret Idet Fjällby. Idén är att uppföra framtidens rekreationsboende med inspiration från norska hyttor i Härjedalsanda med toppmodern teknik. Med kraft från vinden och en batteripark från Tesla är vår ambition att låta området försörjas helt av sin egen kraftpark. Med hållbara lösningar och högsta klass på hantverk och material skapar vi ett unikt fjällboende för framtiden.

För mer information, se projektets hemsida.

Intresseanmälan Besök idetfjallby.se
<

HAGATORNEN

På den nya tunnelbanestationen  i Hagalund, Solna arbetar vi med planen för att utveckla två WELLnessTorn. De planeras bli 82 våningar och 260 meter höga och kommer att bli ett unikt inslag i stadsbilden och ge karaktär åt Solnas och Stockholms nya skyline.

80 000 BTA – 1500-2 000 bostäder

1-8 RoK

Intresseanmälan
<

FRÖSUNDAVIKS PÄRLA

21 yteffektiva parhus och minivillor, i stram modern design i det nya sjöområdet Försundavik i Bålsta. 1200 kvm total boarea.

Inflytt: Första kvartalet 2018

Intresseanmälan
<

HAGVIKEN 2018

I sjönära Hagviken erbjuds tre hyresrätter med genomgående hög kvalitet och en spännande arkitektur. Hyresföreningen består av två lägenheter i om 90 kvm i ett parhus och en minivilla om 40 kvm. Hagviken är ett lugnt och populärt område som uppskattas för dess sjönära läge mot Mälarens vatten. I området finns en förskola och goda bussförbindelser till Bålsta C och Pendeltåget.

Lägenheterna har en takhöjd på tre meter och stora fönsterpartier, vilket släpper in mycket ljus och skapar en känsla av rymd. Det exklusiva köket från Vedum, ett genomgående ljust ekparkettgolv och fönsterbänkar i Carraramarmor ger ett lyxigt intryck. Tomten är belägen i ett soligt läge, där varje lägenhet kommer att ha tillgång till en egen gräsplätt och ett förråd. De två större lägenheterna kommer dessutom att dela på en stor takterrass.

Besök Hagviken
<

SOLENS STJÄRNA - JÄRFÄLLA 2018

Nu saluförs Brf Solens Stjärna, exklusiva parhus i belägna i hjärtat av Skälby – ett idylliskt villaområde i Järfälla. En unikmöjlighet för er som söker ett modernt och härligt boende med omedelbar närhet till rekreation, grönområden och en välrenommerad förskola runt knuten.

Parhusen rymmer tillsammans fyra smakfulla lägenheter om 6 rum och kök på 135 kvm. I föreningen finns dessutom två lyxiga och kvadratsmarta minivillor om 25 kvm med ett 7 kvadratmeters loft. Genomgående ljusa parkettgolv, toppmoderna kök samt snygga materialval. Till varje bostad finns ett förråd.

Tomten är belägen i soligt läge och varje lägenhet har tillgång till en egen uteplats.

I föreningen finns 10 p-platser.

Besök Solens Stjärna
<

Avslutade projekt

PLUSHUSEN

2015 uppfördes Sveriges första Plushus i brf form i Täby. 14 Bostäder ritade av Thomas Sandell, med högt till tak, i exklusiva material som kalksten och enstavsparkett.

Energieffektiva hus med högt i tak, ritade av den hyllade arkitekten Thomas Sandell. Planläggningen av Sandellhusen i Skälby, 15 minuter norr om Stockholm, började år 2009 och arkitektens och WELLs vision av kvalitetshus med stilren design till ett bra pris tog form. Stora glaspartier, marmorgolv i badrum och beständiga material som åldras med skönhet. Husen är byggda i lösvirke, utan genvägar. Sandellhusen är hem att trivas i, generationer framöver.

Inflyttning: 2015

BOA: 1900 kvm

LÄS MER
<

TULLINGE TRÄDGÅRDSTAD

Familjeidyllen Tullinge Trädgårdsstad bjuder stilrena radhus med cederträpaneler. Här är nära både till skog och Stockholms innerstad. Exklusiva bostäder med stora fönster, träparkett, marmor och jacuzzi är standard. Rymliga altaner och eget poolområde ramas in av stämningsfull belysning på kvällarna. Som på hotell, fast hemma.

Inflyttning: 2013/2014

Total boendearea: 2240 kvm

 

<

RINDÖSTRAND

En modern skärgårdsdröm att njuta av året runt. På området finns pool och radhusen har utsikt mot vackra Ramsösundet. Här kan du bo i skärgården, i ett hem byggt av utvalda material med kvalitet i fokus, gå ombord på färjan till Vaxholm eller ta ett dopp i poolen efter bastun på en tisdagskväll. Njut av solen och doften av nygrillat på din rymliga altan. Varför inte ta båten till jobbet i morgon?

Inflyttning: 2012

BOA: 1140 kvm

<

SANDELLHUSEN

Energieffektiva hus med högt i tak ritade av den hyllade arkitekten Thomas Sandell. Planläggningen av Sandellhusen i Skälby, 15 minuter norr om Stockholm, började år 2009 och arkitektens och WELLs vision av kvalitetshus med stilren design till ett bra pris tog form. Stora glaspartier, marmorgolv i badrum och beständiga material som åldras med skönhet. Husen är byggda i lösvirke, utan genvägar. Ett hem att trivas i för generationer.

Inflyttning: 2011

Total boendearea: 560 kvm

<