Tack för din intresseanmälan!

Vi kommer ta kontakt med dig inom kort.

Pågående projekt

URBAN PARK

300 meter från den kommande T-banestationen i Veddesta utvecklar vi Urban Park, med 600-800 smarta bostäder. Här bygger vi terraserade smarta wellness-bostäder i ett vackert parkläge, i en ung förening för morgondagens stockholmare.

Intresseanmälan
<

IDET FJÄLLBY

Världens första självförsörjande fjällby!

I Björnrike i vackra Härjedalen bygger vi 100 bostäder i kvarteret Idet Fjällby. Idén är att uppföra framtidens rekreationsboende med inspiration från norska hyttor i Härjedalsanda med toppmodern teknik. Med kraft från vinden och en batteripark från Tesla är vår ambition att låta området försörjas helt av sin egen kraftpark. Med hållbara lösningar och högsta klass på hantverk och material skapar vi ett unikt fjällboende för framtiden.

För mer information, se projektets hemsida.

Intresseanmälan Besök idetfjallby.se
<

THE BLOCK

Vid Väsjön i Sollentuna uppför vi första kvarteret i den nya Sjöstaden Väsjön. Läget är unikt och smått oväntat så nära Stockholm, med sjö och skidbacke, närhet till vidsträckta naturområden men också med goda kollektivtrafikförbindelser. Dessutom planerar kommunen uppföra en gondolbana utanför våra fastigheter, med avgångar var 18:de sekund till Häggvik pendeltågsstation.

1-5 rum och kök, totalt 117 bostäder

Föreningen uppförs i vår nya föreningsform BRF 2.0.

Säljstart i Februari 2018.

Vi tillämpar kö. Skicka in intresseanmälan så meddelar vi Er vid säljstart.

Intresseanmälan
<

HAGATORNEN

På den nya tunnelbanestationen  i Hagalund, Solna arbetar vi med planen för att utveckla två WELLnessTorn. De planeras bli 82 våningar och 260 meter höga och kommer att bli ett unikt inslag i stadsbilden och ge karaktär åt Solnas och Stockholms nya skyline.

80 000 BTA – 1500-2 000 bostäder

1-8 RoK

Intresseanmälan
<

FRÖSUNDAVIKS PÄRLA

21 yteffektiva parhus och minivillor, i stram modern design i det nya sjöområdet Försundavik i Bålsta. 1200 kvm total boarea.

Inflytt: Första kvartalet 2018

Intresseanmälan
<

Avslutade projekt

PLUSHUSEN

2015 uppfördes Sveriges första Plushus i brf form i Täby. 14 Bostäder ritade av Thomas Sandell, med högt till tak, i exklusiva material som kalksten och enstavsparkett.

Energieffektiva hus med högt i tak, ritade av den hyllade arkitekten Thomas Sandell. Planläggningen av Sandellhusen i Skälby, 15 minuter norr om Stockholm, började år 2009 och arkitektens och WELLs vision av kvalitetshus med stilren design till ett bra pris tog form. Stora glaspartier, marmorgolv i badrum och beständiga material som åldras med skönhet. Husen är byggda i lösvirke, utan genvägar. Sandellhusen är hem att trivas i, generationer framöver.

Inflyttning: 2015

BOA: 1900 kvm

LÄS MER
<

TULLINGE TRÄDGÅRDSTAD

Familjeidyllen Tullinge Trädgårdsstad bjuder stilrena radhus med cederträpaneler. Här är nära både till skog och Stockholms innerstad. Exklusiva bostäder med stora fönster, träparkett, marmor och jacuzzi är standard. Rymliga altaner och eget poolområde ramas in av stämningsfull belysning på kvällarna. Som på hotell, fast hemma.

Inflyttning: 2013/2014

Total boendearea: 2240 kvm

 

<

RINDÖSTRAND

En modern skärgårdsdröm att njuta av året runt. På området finns pool och radhusen har utsikt mot vackra Ramsösundet. Här kan du bo i skärgården, i ett hem byggt av utvalda material med kvalitet i fokus, gå ombord på färjan till Vaxholm eller ta ett dopp i poolen efter bastun på en tisdagskväll. Njut av solen och doften av nygrillat på din rymliga altan. Varför inte ta båten till jobbet i morgon?

Inflyttning: 2012

BOA: 1140 kvm

<

SANDELLHUSEN

Energieffektiva hus med högt i tak ritade av den hyllade arkitekten Thomas Sandell. Planläggningen av Sandellhusen i Skälby, 15 minuter norr om Stockholm, började år 2009 och arkitektens och WELLs vision av kvalitetshus med stilren design till ett bra pris tog form. Stora glaspartier, marmorgolv i badrum och beständiga material som åldras med skönhet. Husen är byggda i lösvirke, utan genvägar. Ett hem att trivas i för generationer.

Inflyttning: 2011

Total boendearea: 560 kvm

<